Boeken over voetbal
Getrouwd met voetbal (ISBN: 978 - 94 - 6203 - 898 - 1)

'Getrouwd met voetbal' gaat over een jong gezin, dat een rustig en gelukkig leven leidt. Tot Tom, de oudste zoon, zich begint te ontwikkelen tot een enorm goede voetballer. Vader Kees kan namelijk totaal niet omgaan met de complimenten die zijn zoon krijgt.

Hij plaatst het ventje op een enorm voetstuk. Hierdoor wordt Tom een verwend en naar kereltje, die steeds meer problemen met zijn omgeving krijgt. Het ergste is echter, dat het thuis alleen nog maar om draait en Tom de enige is die nog aandacht van zijn vader krijgt.

Moeder Nel en de andere kinderen, Kim en  Rob, komen hierdoor in een vervelende situatie terecht en de sfeer in het gezin wordt steeds slechter. Ze leven van het ene naar het andere incident en natuurlijk is dit ook erg slecht voor het huwelijk van pa en ma. Toch blijft iedereen verwoed vechten voor wat levensgeluk.

Het blijft echter tot het laatste hoofdstuk onduidelijk of dit niet tevergeefs is. Zeker omdat vader Kees steeds meer gaat drinken en één van de gezinsleden in het ziekenhuis terechtkomt.