Doe normaal over voetbal
Terug naar 'In de Wissel'
Fragment uit 'In de Wissel'

Eenmaal in Utrecht gaan ze eerst eten en daarna lopen ze ruim op tijd naar hun vaste plaatsen in het stadion. over doorzetters in de sportHoewel Theo erg hoge verwachtingen van de wedstrijd heeft, gaat meteen vanaf de eerste minuut zo goed als alles aan hem voorbij. Als Nadine heel dicht tegen hem aankruipt, siddert hij namelijk opeens van verliefdheid.

Omdat hij een enorme tegenvaller wil voorkomen, probeert hij echter om niets van zijn gevoelens te laten merken. Wel zit hij haar voortdurend aan te staren en wordt hij steeds banger dat ze zijn liefde niet wil of kan beantwoorden.

Totdat ze net na rust plotseling zijn hand pakt en hem met haar verliefde ogen de gelukkigste man van het stadion maakt. Tintelend van een onmeetbaar geluk, krijgt hij dan ook een bijna onweerstaanbare drang om haar te zoenen. Zeker als ze na even weer zijn handen pakt, haar been nog wat vaster tegen de zijne drukt en hem opnieuw verliefd toelacht.

Hij weet zich echter te bedwingen en zo wacht hij, met een hart dat alleen nog klopt voor het meisje naast zich, op het einde van de wedstrijd. Als de scheidsrechter eindelijk affluit en ze opstaan om met de rest mee het stadion uit te lopen, dringt het pas echt goed tot hem door hoe mooi Nadine is.

Dit bezorgt hem zo’n overweldigend gevoel, dat hij zich opeens niet meer kan beheersen en tot zijn grote blijdschap blijken haar gevoelens hetzelfde te zijn. Ze draait zich namelijk bijna zwevend naar hem toe, waarna ze beiden al hun liefde in een hartstochtelijke zoen stoppen. Opgeslokt door alle passie die ze in zich hebben, vergeten ze zelfs de mensen om hen heen en komen ze pas terug op aarde als een groot deel van hun vak al leeg is.

Voor ze hun ouders achterna gaan, vertellen ze elkaar echter eerst nog met stemmen vol liefde over het grote geluk wat opeens in hun leven is gekomen.
‘Je hebt me zielsgelukkig gemaakt en daarom wil ik je nooit meer kwijt.’
‘Wees maar niet bang. Jij bent mijn eerste vriendje en ook mijn enige. Ik voel me het gelukkigste meisje van de hele wereld en kan wel huilen van blijdschap.’

aanmelden voor nieuwsbrief