Doe normaal over voetbal
Voetbalromans          Bestellen          Fragment          Ontvang het 1e hoofdstuk gratis
Herhaling? (ISBN: 978 - 94 - 6203 - 899 - 8)

Herhaling? is het vervolg op mijn debuutroman 'Getrouwd met voetbal'. Jan, Nel en de kinderen Rob, Kim en Tom zijn inmiddels bijna zes jaar ouder en hebben een aantal erg gelukkige jaren met elkaar gekend.


Als Tom zijn eerste stappen op het liefdespad zet en weer contact zoekt met zijn vader Kees, ontstaan er echter Voetbalkado van henk doppenbergal snel problemen in het gezin. Door toedoen van Tom en op de achtergrond zijn vader, lijkt ze namelijk een keuze te moeten maken tussen haar zoon  en haar man Jan.

Omdat ze dit niet kan en ook niet wil, ontstaan er steeds meer scheurtjes in hun voor het oog zo stabiele relatie. Door een aantal heftige gebeurtenissen, komt hun huwelijk zelfs in gevaar en wordt Nels leven steeds zwaarder.

Van haar hechte gezin is inmiddels weinig tot niets meer over. Rob en Kim zijn bondgenoten en zoeken hun eigen weg. Jan trekt zich terug in somberheid. Zelf twijfelt ze tussen verantwoordelijkheid en liefde en Tom meent dat zijn vader de enige persoon is die hem zowel sportief als privé kan helpen.

In een Nijmeegs café ontmoet de jongen een heel bijzonder meisje. Door allerlei problemen ontstaat er echter geen blijvend contact. Omdat ze heel veel voor hem betekent, gaat hij later wel naar haar op zoek. Helaas zonder resultaat en dat haalt alle plezier uit zijn leven.

Geheel onverwacht lijkt hij haar toch te hebben gevonden, maar dit wordt de grootste teleurstelling van zijn leven. Het gevolg is een emotionele vlucht, een breuk met zijn vader en een nieuwe liefde. Zij maakt hem echter ook niet gelukkig en daarom blijft hij zoeken naar de vrouw van zijn dromen.

Hij en ook zijn moeder gaan wel steeds meer beseffen wat er fout gegaan is in hun leven, maar het blijft nog lang de vraag of ze ooit weer echt gelukkig worden.

aanmelden voor nieuwsbrief