Doe normaal over voetbal
Voetbalromans          Bestellen          Fragment          Ontvang het 1e hoofdstuk gratis          Reacties van lezers
Getrouwd met voetbal (ISBN: 978 - 94 - 6203 - 898 - 1)

'Getrouwd met voetbal' gaat over een jong gezin dat een rustig en gelukkig leven leidt. Totdat Tom, de oudste zoon, zich begint te ontwikkelen tot een bovengemiddeld goede voetballer. Vader Kees kan namelijk totaal niet met de complimenten die zijn zoon krijgt omgaan.

Een schitterende voetbalroman voor jong en oudHij plaatst het ventje op een enorm voetstuk. Hierdoor wordt Tom een verwend en vervelend ventje, dat zowel op school als op de voetbalclub en thuis steeds meer problemen krijgt. Het ergste is echter, is dat het hele gezinsleven in het teken van voetbal komt te staan en alleen Tom  nog aandacht van zijn vader krijgt.

Moeder Nel en de twee andere kinderen, Kim en  Rob, komen hierdoor in een vervelende situatie terecht en de sfeer in het gezin wordt steeds slechter. Ze leven van het ene naar het andere incident en natuurlijk is dit ook ontzettend slecht voor het huwelijk van vader en moeder. Toch blijven zowel de beide ouders als de kinderen ieder op zijn of haar eigen manier verwoed vechten voor wat levensgeluk.

Het blijft echter tot het laatste hoofdstuk onduidelijk of dit niet tevergeefs is. Zeker omdat vader Kees steeds meer begint te drinken en één van de gezinsleden in een levensbedreigende situatie terechtkomt.

Bent u ook een 'vader Kees'? Ziet u uw kind ook als de allerbeste van zijn of haar team? Heeft u ook elke zaterdag weer commentaat op iedereen, behalve op uw zoon of dochter? Reageert u ook meteen agressief als uw kind door zijn/haar leider of de scheidsrechter terechtgewezen wordt? Kunt u er ook niet tegen als een andere ouder (terecht) iets negatiefs over uw kind zegt?

  aanmelden voor nieuwsbrief